Etsimme seutuassistenttia pysyvään työsuhteeseen

25.11.2019

Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä on Tampellassa sijaitseva noin 10 hengen asiantuntijaorganisaatio, joka lisää kaupunkiseudun kuntien elinvoimaa seudullisella suunnittelulla ja toimeenpanon tuella. Työtämme ohjaa seutustrategia. Käytännössä huolehdimme Tampereen ja sen kehyskuntien välisestä sujuvasta yhteistyöstä maankäytön, asumisen ja liikenteen sekä hyvinvointipalvelujen ja infrapalvelujen sektorilla. 

Haemme pysyvään työsuhteeseen sinua, palveluhenkinen 
SEUTUASSISTENTTI 

Seutuassistentti auttaa koko tiimiä onnistumaan tehtävissään. Hän toimii johdon ja asiantuntijoiden tukena, huolehtii toimistotyön sujuvuudesta, viestinnästä ja tiedon visualisoinnista, avustavista taloustehtävistä ja tapahtumajärjestelyistä. Seutuassistentti on kiinnostunut myös hankemaailmasta, ja hoitaa toimistomme pienet ja isot tehtävät ammattitaidolla ja palveluasenteella.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. amk-tutkinto, hallitset hyvin tietotekniikan, mm. Office-työkalut, kirjoitat sujuvaa tekstiä ja olet kiinnostunut viestinnästä, sosiaalisen median kanavista ja mahdollisuuksista. Ylläpidät myös verkkosivuja ja hallitset materiaalien visualisoinnin. Sinulla on jo kokemusta vaativista toimistotehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, palveluasennetta ja osaat toimia itsenäisellä tavalla. Kunnallisen toimintatavan tuntemus on työssäsi etu. Tehtävään sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoa tehtävästä saat 3.12. ja 5.12. klo 9-11 seutujohtaja Päivi Nurmiselta, p. 040 754 3692. Muina aikoina voit soittaa HRS Advisorsiin Tarja Kohtamäelle, p. 0400 797 453. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.12.2019. Hakulomakkeen löydät HRS Advisorsin verkkosivuilta: 
https://www.hrsadvisors.fi/seutuassistentti-tampereen-kaupunkiseudun-kuntayhtyma.

Tule tekemään Suomen parasta seutuyhteistyötä kanssamme!

« Takaisin