Seutujohtaja Nurminen

Syksyn seutuyhteistyö käyntiin seutujohtajan kuntakierroksella

19.8.2019

Seutujohtaja kiertää elokuussa 2019 Tampereen kaupunkiseudun kuntia kuullakseen seutuyhteistyöhön vaikuttavista asioista ja yhteistyöhön liittyvistä toiveista.

Tampereen kaupunkiseudun seutujohtaja Päivi Nurminen on aloittanut kuntayhtymän syyskauden 2019 ripeästi. Hän kiertää elokuun aikana Tampereen kaupunkiseudun kuntia tavatakseen seutuyhteistyön kannalta tärkeimpiä henkilöitä.

Kierroksella Nurminen tapaa kunnan- tai kaupunginjohtajan, seutuhallituksen jäsenen sekä kunnan- tai kaupunginhallituksen puheenjohtajan ja käy heidän kanssaan keskustelua kunkin kunnan näkymistä ja seudullisesti tärkeimmistä kehittämiskohteista. Samalla kunnat pääsevät kertomaan kokemuksistaan seutuyhteistyöstä, arvioimaan sen mahdollisuuksia sekä esittämään omia konkreettisia toiveitaan seutuyhteistyöstä.

– On käyty jo nyt erittäin mielenkiintoisia keskusteluja kuntien elinvoimakysymyksistä, kuten maankäytöstä ja joukkoliikenteestä sekä lähijunapilotista, mihin Tampereen seutu on päässyt mukaan. Myös pehmeistä vetovoimatekijöistä, kuten virkistysreitistöstä on ollut puhetta jo useamman kunnan kanssa, toteaa seutujohtaja Nurminen.

– Yhteistyömahdollisuuksia on runsaasti, ja pääsemme jatkamaan hyvää ja vahvaa yhteistyötä kuntayhtymämme kaikkien kahdeksan kunnan kanssa.

« Takaisin